Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...

Wanneer uw woning is voorzien van een balustrade of een vide, kunt u op de muur deze prachtige balustrade rail van roestvrijstaal monteren. Dit heeft vele voordelen: het voorkomt dat vuile handen uw witte muur vies maken, maar ook geeft het een bijzonder strak beeld. Tevens wordt de veiligheid vergroot, doordat de hoogte met ca. 10 cm wordt verhoogt.

De rvs balustrade rails zijn in verschillende diktes leverbaar en zijn simpel op of in de muur te monteren. Deze  balustrade rail heeft dunne/slanke rechte pootjes van ca 8 cm lang. Deze zijn  blind of doormiddel van een montage rozet boven op de stenen of houten wand te monteren.

Let wel op, onze blinde montage techniek is niet toe te passen in of op holle wanden! Uiteraard kunt u deze rvs handgrepen ook verticaal gebruiken! Mocht u extra steun nodig hebben bij uw trap of in de hal? Dan kunt u deze roestvrijstalen rails eenvoudig op de houten spil van de trap bevestigen.
 

Roestvrijstalen balustrade rail gebruiken als trapleuning?


Geen probleem, u kunt deze roestvrijstalen stangen ook prima als trapleuning gebruiken. Let wel op dat de bevestiging dan horizontaal aan de leuning wordt gemonteerd en niet verticaal (aan de onderzijde), zoals een doorsnee trapleuning wordt gemonteerd.

Al onze trapleuningen en balustrade rails zijn van top kwaliteit, onderhouds vrij en zullen een aankoop voor het leven zijn, erg duurzaam dus!