Verpakkingskosten van de trapleuningen.

 

Om te voorkomen dat de door u bestelde producten tijdens het transport beschadigen, doen wij ons uiterste best om uw producten op een goede manier te verpakken.

Dit verpakken moet uiterst zorgvuldig en met de hand gebeuren, wat natuurlijk veel tijd in beslag neemt. De massieve stalen trapleuningen wegen erg zwaar, dit in combinatie met de lengte van de pakketten maakt het versturen vrij complex. Daarom rekenen wij € 38,- verzend/verpakkingskosten binnen Nederland (Wadden eilanden in overleg) en naar België € 70,-.
 

Hoe wordt uw product verpakt:

 

Vanwege het grote gewicht (massief materiaal) worden de producten eerst in een plastic hoes verpakt, hierna worden er schokdempers rondom het product gemonteerd en vervolgens wordt dit in kartonnen kokers geschoven.

De kartonnen kokers worden aan elkaar gebonden met duct tape en de losse producten, zoals de leuninghouders en andere materialen worden in een apart doosje aangeboden.

Beschadigingen:

Mocht u tijdens het in ontvangst nemen van uw bestelling constateren dat de verpakking beschadigd is, kijk dan samen met de leverancier uw producten na. Mocht er onverhoopt een beschadiging aan uw product zijn, neem dan direct contact met ons op, zodat de leverancier het product weer mee kan nemen!
 

 Geen producten