Coating van alle onderdelen in afwijkende RAL kleur
Coating van alle onderdelen in afwijkende RAL kleur

Een trapleuning met poedercoating in de door u gewenste RAL kleur. Geef eenvoudig de RAL kleur op en wij coaten uw bestelling in deze kleur!

€ 130,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Trapleuning met poedercoating in uw gewenste kleur.
U kunt gemakkelijk de kleur aangeven en wij zorgen dat uw complete bestelling in deze kleur wordt gepoedercoat en geleverd.

Trapleuningen met poedercoating in ieder gewenste kleur. Als uw de trapleuning met een bijzondere  poedercoating wilt bestellen in een afwijkende kleur… kunt u de zwarte trapleuning bestellen en het product ‘coating in afwijkende RAL kleur’ toevoegen.
 
Uw gekozen kleur, voor één vaste prijs per order!

De kosten van een afwijkende kleur is een vaste prijs per bestelling. Dus of u nu 1 of meerdere trapleuningen bestelt, de prijs blijft hetzelfde. De reden waarom er extra kosten zitten, is omdat er een aparte ruimte ingericht moet worden voor het aanbrengen van de poedercoating. Deze kosten hebben daarom niets te maken met het aantal trapleuningen en leuninghouders.

LET OP: Zou u een opmerking willen plaatsen in het opmerkingenveld (dat vindt u tijdens het besteltraject), waar u de afwijkendekleur nogmaals vermeldt?

NOG EVEN DIT: Wanneer u kiest voor de afwijkende kleur en voor schroefmontage, ontvangt u uiteraard de leuninghouders en schroeven voor de bevestiging ook in de gewenste kleur.
P.s. met aparte ral kleuren kunnen we helaas de vaste levertijden niet garanderen.