Top

Trapleuning uit één stuk - Staal - Bovenkwart Links omhoog

  • Trapleuning uit één stuk - Staal - Bovenkwart Links omhoog
  • Trapleuning uit één stuk - Staal - Bovenkwart Links omhoog
1.075,00


De stalen trapleuning uit één stuk wordt gratis ingemeten en gemonteerd. De leuning geeft een meerwaarde voor uw trap/hal. Ondanks dat het ranke leuningen zijn, is het materiaal sterk, duurzaam en onderhoudsvrij.

Het uiteinde van de trapleuning is zelf samen te stellen door één van bovenstaande opties te selecteren. Ook heeft u keuze uit de standaard mat zwarte kleur of het rustieke grijs. Als derde optie kiest u voor een rond of vierkant rozetje voor de afwerking. Zo stelt u zelf uw eindproduct samen.

Na bestelling zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Voordat we de trapleuning maken, dienen we eerst uw trap in te meten. Dit wordt door één van onze vakkundige monteurs gedaan. Nadat de trapleuning in is gemeten, wordt deze door onze vakmensen op maat voor u gemaakt. Zodra deze klaar is, nemen we nogmaals contact op voor het maken van een montage afspraak.

Specificaties trapleuning uit één stuk

Dikte leuning: 2 cm
Dikte leuninghouder: 1 cm
Kleur leuning: mat zwart of rustiek grijs
Kleur leuninghouder: mat zwart of rustiek grijs
Vorm leuning: rond
Vorm leuninghouder: rond
Vorm rozet: rond of vierkant
Uiteinde leuning: strak, opgestuikt of gekrult


Bij Trapleuningspecialist vindt u altijd een trapleuning die bij u past.
Of u nu op zoek bent naar stalen trapleuningen of een trapleuning met ledverlichting, wij hebben het. Wilt u een moderne trapleuning of juist niet, u kiest de afwerking. Tevens kunt u kiezen voor rustiek grijze trapleuningen of zwarte trapleuningen.

Maak uw huis compleet met een stijlvolle trapleuning van Trapleuningspecialist!