Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...

Trapleuningen smeedijzer of staal + Glooiing

 

Online trapleuningen uitkiezen en bestellen.

 

Bij MDG standaard heeft u de keuze uit verschillende stalen muurleuningen met glooiing.

 

De glooiing of de kromming van uw trap is in bijna alle gevallen standaard te noemen.

 

Bedenk dat de trapleuning ca. 90 cm boven de glooiing van uw trap wordt gemonteerd. Wanneer de glooiing van de trapleuning niet exact hetzelfde is als de glooiing/kromming van uw trap, is dat nauwelijks waar te nemen


Deze stalen leuningen zijn in maar liefst 3 verschillende vormen te bestellen namelijk rond, vierkant of platte strip. Al deze verschillende trapleuningen kunnen op een door u gewenste manier worden gemonteerd. Wij hebben 2 manieren van monteren ontwikkeld namelijk: blinde- en schroefmontage. In deze 2 verschillende groepen heeft u ook weer de keuze om een leuninghouder te kiezen met een ronde of juist strakke vierkante rozet.
 

Afwerking van de trapleuning;

 

In deze webshop kunt u de trapleuningen bestellen met 2 verschillende afwerkingen, namelijk:

 

1 rustiek = antraciet grijze walshuid,  behandeld met bijenwas.

 

2 matzwart = matzwarte poedercoating,   speciaal voor MDG Design ontwikkeld.

 

1 De afwerking rustiek is zeer kras- en stootbestendig en zal in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. Onderhoud is niet nodig. Door het dagelijks gebruik zal de leuning door het minimale vet op uw handen onderhouden worden. U kunt dit vergelijken met een oude houten vloer die door de gebruik sporen en ouderdom alleen maar mooier en mooier wordt.

 

2 De afwerking matzwart is een zeer harde poedercoating laag die op de stalen leuning en leuninghouders aangebracht wordt. Dit geeft een mooi strak beeld dat in een modern interieur goed tot zijn recht komt.


Het contrast met uw, vaak witte, muur is enorm. Stelt u zich eens voor een grote witte muur van soms wel meer dan 4 meter hoog, met daarop een dunne zwart grijze trapleuning. Dit contrast is enorm en dat is precies het effect wat wij van MDG Design willen creëren.