Selecteer uw trapWeergave:


Bezig met laden...

Trapleuningen van rvs, die uit 1 stuk worden gefabriceerd en gemonteerd.

 

 

Veiligheid en design voor uw trap of trappenhuis? Dit is mogelijk, door de materialen waarvan deze roestvrijstalen trapleuningen gemaakt zijn. De rvs trapleuningen of roestvrijstalen trapleuningen zijn van hoogwaardig roestvast materiaal gemaakt en zijn mat geschuurd K.320. De leuningen hebben een dikte variërend van 2,5 cm, 3,3 cm tot 4,2 cm. Juist bij het door laten lopen van de trapleuning geeft dit extra stevigheid. Ook wanneer er gedeeltes van de muur niet geschikt zijn om in te boren of te monteren, is de doorlopende trapleuning de oplossing van uw probleem.

Bijvoorbeeld een trap met in de (haakse) hoek een 45 graden plaat. Vaak zijn deze 45 graden hoeken om leidingen weg te werken. U zult begrijpen dat aan de dunne plaat materialen die hiervoor gebruikt worden, het niet mogelijk is om op een stevige en betrouwbare manier een trapleuning te bevestigen. De doorlopende stalen trapleuning lost dit probleem direct op, om in dit gebied geen leuninghouders te monteren. Het is zelfs mogelijk om tot ca 120 cm vrij te laten dragen zonder een extra ondersteuning. De leuninghouders die MDG Design voor de trapleuningspecialist heeft ontwikkeld, sluiten perfect bij het ontwerp aan en geven voldoende stabiliteit.

Uw trap krijgt een totaal andere uitstraling wanneer u het vaak grote witte vlak (de muur) onderbreekt met een trapleuning van de trapleuningspecialist.nl. U heeft 2 manieren om uw rvs of ook wel inox trapleuning perfect te laten afwerken. 1 om de uiteinde van de buizen te voorzien van eind-doppen. Of 2 om deze netjes dicht te laten lassen en slijpen. In beide gevallen kunt u de rest van uw leven genieten van deze onderhoudsvrije trapleuningen die zoals u zult begrijpen uitzonderlijk duurzaam zijn. Nog een belangrijk en bijkomend voordeel is, dat kinderhandjes perfect om de dunne trapleuning van 2,5 cm of 3,3 cm passen en dus ook extra veilig is voor uw gezin. Wij raden u wel aan om de trapleuning op de normale hoogte te (laten) monteren.

De jonge kinderen kunnen prima de leuning boven hun schouders of bij hele jongen kinderen zelfs boven hun hoofd beet pakken. Dus op een veilige manier de trap betreden en daarbij ook nog uw trap en hal verfraaien, is nu mogelijk wanneer u een product kiest van MDG Design.
 

Belangrijk om te weten: Alle doorlopende trapleuningen (trapleuning uit 1 stuk) worden gratis ingemeten en gratis gemonteerd. Hiermee wordt u volledig ontzorgd en loopt u geen enkel risico om steun, veiligheid en design voor u en uw gezin te waarborgen.