Trapleuning uit 1 stuk

.image-box { padding-bottom:190px; background:url(https://www.trapleuningspecialist.nl/Files/10/215000/215635/FileBrowser/design/inmeten_1.png) no-repeat left bottom !important; } @media screen and...

Levertijd

4 tot 5 weken

€ 1.514,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De RVS trapleuning uit 1 stuk wordt gratis ingemeten en gemonteerd. De leuning geeft een meerwaarde voor uw trap/hal. De leuningen bestaan uit hoog kwalitatief roestvrij staal, zijn duurzaam en onderhoudsvrij. De trapleuning is verkrijgbaar in 3 verschillende diktes: 25mm, 33mm en 42mm. De dikte is eenvoudig via bovenstaande opties te selecteren.


Na bestelling zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Voordat we de trapleuning maken, dienen we eerst uw trap in te meten. Dit wordt door één van onze vakkundige monteurs gedaan. Nadat de trapleuning in is gemeten, wordt deze door onze vakmensen op maat voor u gemaakt. Zodra deze klaar is, nemen we nogmaals contact op voor het maken van een montage afspraak.
 

Specificaties trapleuning uit 1 stuk

Dikte leuning: 25mm, 33mm of 42mm
Dikte leuninghouder: 1 cm
Kleur leuning: mat geschuurd
Kleur leuninghouder: mat geschuurd
Vorm leuning: rond
Vorm leuninghouder: rond
Vorm rozet: rond of vierkant
 

Productopties

 
Bij Trapleuningspecialist vindt u altijd een trapleuning die bij u past.
Of u nu op zoek bent naar stalen trapleuningen of een trapleuning met ledverlichting, wij hebben het. Wilt u een moderne trapleuning of juist niet, u kiest de afwerking. Tevens kunt u kiezen voor rustiek grijze trapleuningen of zwarte trapleuningen.

Maak uw huis compleet met een stijlvolle trapleuning van Trapleuningspecialist!