Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...

Zwarte trapleuning of blauwstalen trapleuning bestellen
 

Bestel hier de mooiste zwarte trapleuningen, ruime keuze en verschillende leuninghouders.

In onze webshop heeft u de keuze uit meer dan 8 verschillende zwarte muurleuningen.

Deze stalen leuningen zijn in maar liefst 3 verschillende vormen te bestellen namelijk rond, vierkant of plat. Al deze verschillende trapleuningen kunnen op een door u gewenste manier worden gemonteerd. Wij hebben 2 manieren van monteren ontwikkeld namelijk: blinde montage en schroefmontage. In deze 2 verschillende groepen heeft u de keuze om een leuninghouder te kiezen met een ronde of juist met een strakke vierkante rozet. Verder zijn er blauwstalen (ook wel smeedijzeren leuningen genoemd) en zwarte trapleuningen waar uit gekozen kan worden. Deze keuze kunt u maken op de home pagina ga naar home

 

Afmetingen trapleuningen.

Rond:                      vierkant:                  plat:
2 cm.                           2x2 cm.                         1,5 cm x 4 cm.
2,5 cm.                        3x3 cm.                         2 cm x 4 cm.
3,3 cm


 

Trapleuning afwerking:

In deze webshop kunt u de trapleuningen bestellen met 2 verschillende afwerkingen, namelijk:

 

1 Blauwstaal / Smeedijzer = antraciet grijze walshuid,  behandeld met bijenwas.

 

2 Matzwart = matzwarte poedercoating - deze zwart stalen trapleuningen zijn persoonlijk door Teus ontwikkeld.

 

De afwerking blauwstaal / smeedijzer is zeer kras- en stootbestendig en zal in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. Onderhoud is niet nodig. Door het dagelijks gebruik zal de leuning door het minimale vet op uw handen onderhouden worden. U kunt dit vergelijken met een oude houten vloer die door de gebruik sporen en ouderdom alleen maar mooier en mooier wordt.

 

De afwerking matzwart voor een zwarte stalen trapleuning is een zeer harde poedercoating laag die op de stalen leuning en leuninghouders aangebracht wordt. Dit geeft een mooi strak beeld dat ook in een modern interieur goed tot zijn recht komt, ook hier is geen onderhoud nodig.


Zwarte trapleuning aan een witte muur gemonteerd, zorgt voor veel contrast.  Stelt u zich eens voor, een grote muur van soms wel meer dan 4 meter hoog, met daarop een dunne zwarte of donker grijze trapleuning. De trapleuning zal erg opvallen en dat is precies het effect wat Teus wilt creëren.

Teus noemt dit ook wel, een sieraad voor de muur!


Groet
Teus