Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...

Trapleuningen gebogen van roestvrijstaal met een glooiing

 

Roestvrijstalen gebogen trapleuningen die voorzien zijn van een glooiing, zijn gemakkelijk te bestellen.

De rvs gebogen trapleuningen zijn maar liefst in 3 verschillende diktes te bestellen, namelijk in 25 mm, 33 mm, en 42 mm. Deze trapleuningen kunnen worden voorzien van een glooiing die nagenoeg overeen komt met de glooiing of ronding van uw trap. Al deze verschillende trapleuningen kunnen op een door u gewenste manier worden gemonteerd. Wij hebben 2 manieren van monteren ontwikkeld namelijk: blinde- en schroefmontage. In deze 2 verschillende groepen heeft u ook weer de mogelijkheid om te kiezen uit een leuninghouder met een ronde, of juist een strakke vierkante rozet.

 
 

Afwerking van de roestvrijstalen gebogen trapleuning:

 

Al onze roestvrijstalen gebogen trapleuningen zijn hoogwaardig (roestvrij)staal 304 en zijn mat geschuurd/geslepen k.320. Uiteraard kunnen deze leuningen zonder problemen buiten worden gemonteerd.
 

U kunt in het bestelproces aangeven of u de uiteinden van de leuningen dichtgelast en geschuurd wilt hebben, of met een nette afwerkdop, die door ons vakkundig in de leuning wordt verlijmd.
 

De rvs leuningen zijn door de chique uitstraling een lust voor het oog en voegen niet alleen veiligheid, maar ook een stukje design toe aan uw hal/trap.