Nadat we jarenlang ervaring hebben opgedaan met het verwerken van verschillende soorten metalen zijn wij ons gaan specialiseren in trapleuningen en leuningwerk. Dit valt onder een van de meest exclusieve, en vooral, moeilijke vormen van smeden.

Dit is allemaal ambachtelijk en tijdrovend werk wat hoge kosten met zich mee brengt. Mijn uitdaging was dan ook om betaalbare trapleuningen te ontwerpen en aan te bieden.

Door nieuwe ontwikkelingen en technieken zijn wij in staat om smeedijzeren of roestvrijstalen trapleuningen te leveren die door ons unieke montage systeem snel en eenvoudig te monteren zijn. Er zijn uiteraard verschillende montage mogelijkheden door de verschillende leuninghouders. Bij de keuze van een trapleuning zijn twee verschillende groepen te onderscheiden, de roestvrijstalen trapleuningen en de smeedijzeren trapleuningen.

Bij roestvrijstalen trapleuningen kunt u kiezen voor een leuning met of zonder ledverlichting.

Bij de smeedijzeren leuningen zijn er verschillende uiteinden mogelijk. U kunt onder andere kiezen uit een gesmede bal of een nostalgisch krul op het einde. Ook is het mogelijk om het uiteinde op te stuiken of strak af te werken.

Daarnaast kunt u ook de eindafwerking kiezen, hierbij heeft u een keuze uit matzwart, bijenwas of de mogelijkheid om de leuning zelf te schilderen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben Stel uw vraag hier.

Op die manier kunnen wij onze producten aanpassen aan al uw wensen.

Met vriendelijke groet,


De leuningspecialist

 
Geen producten