0

Op welke hoogte monteer je een trapleuning

Monteren van trapleuningen

Trapleuning monteren dmv leuninghouder met schroeven.

1- Markeer de hoogte van de leuningen op de muur met kleine stukjes schilder tape.

Meet vanaf de voorkant traptreden ca 90 cm loodrecht omhoog. de voorkant traptrede wordt ook wel de neus van de trede genoemd.

Wat ook makkelijk is en wat ik zelf heel vaak heb gedaan is de hoogte maat bepalen vanaf de trapboom. De trapboom  

2- Plaats de leuning tussen de markeringen en schroef deze direct vast, dit doe je om rechtstreeks door de leuninghouder te boren of te schroeven.

 

Trapleuning monteren dmv leuninghouder met stokbout

1- Teken de hoogte van de leuningen af op de muur.

2- Plaats de leuning tussen de markeringen en teken de te boren gaten voor de stokbouten af.

 

 

Nog even over Teus 

Na vele jaren maatwerk bij klanten thuis te hebben gedaan, is het een logische stap geweest om alleen producten te maken en te leveren die via de webshop worden gekocht. Dit doen we nu al 5 jaar en de groei zit er aardig in. Sterker nog, we leveren inmiddels aan de grootste trappenfabriek van Nederland en zijn daar enorm trots op natuurlijk. Uiteraard leveren wij ook in België en een enkele keer in Duitsland, hier is nog veel groei te realiseren natuurlijk.

Met een nieuw bedrijfspand van ruim 504 m2 meter kunnen we dus grote partijen, stalen trapleuningen fabriceren, inpakken en versturen. Ook is er enorm veel aandacht en ruimte gegeven aan de enorme variatie leuninghouders, schroeven, pluggen en alles wat er bij komt kijken. Dit allemaal om de vraag naar goede, stalen trapleuningen te kunnen beantwoorden.

Op dit moment ben ik (Teus) nog steeds bezig om de fabricage hal zo gunstig mogelijk in te richten, zodat de productie lijn geoptimaliseerd wordt. Echter blijft het in grote lijnen allemaal handwerk, maar dit wordt steeds efficiënter en leuker natuurlijk.

 

Groet van Teus

 

 

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis