Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...

RVS Trapleuningen


De tijdloze uitstraling van een roestvrijstalen trapleuning heeft een meerwaarde voor uw trap.

Omdat wij onze RVS trapleuningen voorzien van een eigen montage systeem, is dit product niet alleen erg functioneel maar ook zeer veilig. De leuninghouders voor zowel de blinde als de schroefmontage. worden op een simpele, sterke en zeer net afgewerkte manier gemonteerd aan de RVS trapleuning. Daarnaast kunt u zelf de trapleuningen met onze unieke blinde montage techniek simpel en veilig monteren. Deze bevestiging methoden kan in praktisch alle wanden worden toegepast, zolang deze wanden massief zijn! Zie hier

Al onze RVS trapleuningen worden mat geschuurd geleverd en zijn volkomen onderhoud vrij.

De trapleuning dikte bepaalt u zelf door dit aan te geven in onze webshop. U heeft de keuze uit 25 mm of 33 mm.

De vele opties voor montage kunt u aangeven in de webshop. Ook voor de afwerking van de uiteinde van de trapleuning kunt u een keuze maken. U kunt kiezen uit mooie strakke rvs einddopen of de keuze om de einddoppen vakkundig dicht te lassen en hierna met uiterste precisie te slijpen en af te werken.

 

Gebogen RVS Trapleuning


Ook wanneer uw RVS trapleuning gebogen moet worden net als de lijnen van uw trap(boom), is dit geen enkel probleem en doen we dit graag voor u.

Wanneer uw trapleuning gereed is, wordt deze schoongemaakt met speciaal reinigingsmiddel voor het schoonmaken van roestvrijstaal. Daarnaast beschermt deze reiniger het RVS direct tegen vuil en stof waardoor het roestvrijstaal langer schoon blijft.

Dus wilt u kwaliteit met een juiste uitstraling voor uw woning? Kies dan een roestvrijstalen trapleuning van de trapleuningspecialist.