Top

Trapleuningen Staal

Trapleuningen smeedijzer of staal


Online trapleuningen uitkiezen en bestellen.


In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende stalen muurleuningen.


Deze stalen leuningen zijn in maar liefst 3 verschillende vormen te bestellen namelijk rond, vierkant of platte strip. Al deze verschillende trapleuningen kunnen op een door u gewenste manier worden gemonteerd. Wij hebben 2 manieren van monteren ontwikkeld namelijk: blinde- en schroefmontage. In deze 2 verschillende groepen heeft u ook weer de keuze om een leuninghouder te kiezen met een ronde of juist strakke vierkante rozet.


Dikte van de ronde trapleuningen.In principe zijn alle leuningen van massief staal en 2cm dik. Maar wanneer u een trapleuning van 2,5 of 3,3 cm wilt bestellen, is dit nu ook mogelijk en leveren wij deze van holle buis.

De uiteinden worden voorzien van stalen einddoppen die uiteraard ook zwart zijn gepoedercoat.
let op: trapleuningen van 2,5 en van 3,3 cm zijn alleen in het matzwart te verkrijgen.
De kosten blijven gelijk en u kunt de dikte simpel aangeven tijdens het bestelproces in het vakje opmerkingen/vragen.

Afwerking van de trapleuning:

In deze webshop kunt u de trapleuningen bestellen met 2 verschillende afwerkingen, namelijk:


1 rustiek = antraciet grijze walshuid,  behandeld met bijenwas.


2 matzwart = matzwarte poedercoating,   speciaal voor MDG Design ontwikkeld.


1 De afwerking rustiek is zeer kras- en stootbestendig en zal in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. Onderhoud is niet nodig. Door het dagelijks gebruik zal de leuning door het minimale vet op uw handen onderhouden worden. U kunt dit vergelijken met een oude houten vloer die door de gebruik sporen en ouderdom alleen maar mooier en mooier wordt.


2 De afwerking matzwart is een zeer harde poedercoating laag die op de stalen leuning en leuninghouders aangebracht wordt. Dit geeft een mooi strak beeld dat in een modern interieur goed tot zijn recht komt. Ook hier is geen onderhoud nodig.


Het contrast tussen de zwarte trapleuning en vaak witte muur is enorm. Stelt u zich eens voor, een grote muur van soms wel meer dan 4 meter hoog, met daarop een dunne zwarte of donker grijze trapleuning. De trapleuning zal erg opvallen en dat is precies het effect wat wij willen creëren.
Wij noemen dit ook wel, een sieraad voor de muur!