Selecteer uw trapWeergave:


Bezig met laden...

Trapleuningen van staal die uit 1 stuk worden gefabriceerd en gemonteerd.

 

Wie wil er nu geen pronkstuk in de hal, die ook nog eens extra veilig is? Dit is mogelijk, door de enorme sterke materialen waarvan deze stalen trapleuningen gemaakt zijn. De stalen leuningen zijn van massief staal gemaakt en hebben een minimale dikte van 2 cm. Juist door het dunne materiaal is het contrast met de (witte) muur enorm en het geeft dan ook een zeer strak beeld weer. Juist bij het door laten lopen van de trapleuning geeft dit extra stevigheid. Juist wanneer er kleine gedeeltes van de muur niet geschikt zijn om in te boren of op te monteren is de doorlopende trapleuning de oplossing van uw probleem.

Bijvoorbeeld een trap met in de (haakse) hoek een 45 graden plaat. Vaak zijn deze oplossingen om leidingen hier achter weg te werken maar om hier in te boren en een trapleuning te bevestigen is niet mogelijk. De doorlopende stalen trapleuning, lost dit probleem direct op om in dit gebied geen leuninghouders te monteren. Het is zelfs mogelijk om tot ca 120 cm vrij te laten dragen zonder een extra ondersteuning. De leuninghouders die MDG Design voor de trapleuningspecialist heeft ontwikkeld, sluiten perfect bij het ontwerp aan en geven voldoende stabiliteit.

Uw trap krijgt een totaal andere uitstraling wanneer u het vaak grote witte vlak (de muur) onderbreekt met een trapleuning van de trapleuningspecialist.nl. U kunt kiezen om uw stalen leuning rustiek grijs te laten afwerken of u kiest ervoor om de trapleuning zwart te laten poeder-coaten. In beide gevallen kunt u de rest van uw leven genieten van deze onderhoudsvrije trapleuningen die zoals u zult begrijpen erg duurzaam zijn. Nog een belangrijk en bijkomend voordeel is, dat kinderhandjes perfect om deze dunne trapleuning passen en dus ook extra veilig is, voor uw gezin. Wij raden u wel aan om de trapleuning op de normale hoogte te (laten) monteren.

De jonge kinderen kunnen prima de leuning boven hun schouders of bij hele jongen kinderen zelfs boven hun hoofd beet pakken. Dus op een veilige manier de trap betreden en daarbij ook nog uw trap en hal restylen, is nu mogelijk wanneer u een product kiest van MDG Design.
 

Belangrijk om te weten: Alle doorlopende trapleuningen (trapleuning uit 1 stuk) worden gratis ingemeten en gratis gemonteerd. Hiermee wordt u volledig ontzorgd en loopt u geen enkel risico om steun, veiligheid en design voor u en uw gezin te waarborgen.