led trapleuning

Veilig de trap op- en aflopen het lijkt heel gewoon, maar om op een veilige manier de trap te gebruiken zijn er 2 belangrijke aspecten nodig namelijk:
een goede railing aan de muur die voor voldoende steun zorgt en voldoende licht op de traptreden.

Teus is er in geslaagd om deze twee aspecten op een zeer gebruiksvriendelijke en duurzame manier te combineren.
De hoogwaardige ledverlichting die wij gebruiken, worden met een doordacht ontwikkeld systeem in de onverwoestbare rvs trapleuning geïntegreerd.
Deze combinatie zorgt voor jarenlang veilig gebruik van uw trap en muurleuning.

Onderhoud van de roesvrijstalen trapleuning met ledverlichting is niet of nauwelijks nodig.
Wanneer u meerdere leuningen nodig heeft voor één trap is het natuurlijk het mooiste en soms ook het voordeligste, om de ledleuning uit 1 stuk te bestellen.bestel ledleuning uit 1 stuk
Dit scheelt een extra aansluiting in de muur en maakt de trapleuning één geheel. Uiteraard gebruikem wij geen losse bochten maar worden de delen netjes aanelkaar gelast en perfect geslepen, vakwerk van Teus.
 

Led trapleuning bestellen

U kunt na het invoeren van de lengte maten in de webshop de led trapleuning makkelijk en eenvoudig bestellen. Stelt u zich eens voor hoe fraai het zal staan wanneer u aan de onderzijde van de gehele rvs leuning een strakke lichtlijn kunt zien. Door de jarenlange ontwikkelingen en ervaring op het gebied van lichtgevende trapleuningen kunnen wij u deze unieke led leuningen voordelig aanbieden. Deze trapleuningen met verlichting worden compleet met transformator en aansluit materiaal geleverd (plug and play).                 

De warme, witte lichtlijn die in de trapleuning zit verwerkt is altijd te dimmen door middel van een externe led dimmer.Geen producten